• English
  • English

VÅRA BOENDEN

Boka Villa Salthamn eller Fabriken

Boka vår spektakulära Villa Salthamn, en 70-tals dröm på 600 kvm för Almedalsveckan.

Här kan du bjuda in ditt team eller dina gäster till en unik plats, väl lämpad för mottagningar middagar eller som ett perfekt boende för dig och dina kollegor, under den intensiva Almedalsveckan. Här kopplar ni av från bruset av Visbys kokande gator men närheten gör att ni snabbt kan ta er till stan och delta i alla evenemang.

Vill ni arrangera något eget evenemang, lite utanför ramarna och ringmuren, då har ni hela Fabriken nedanför där ni hittar våra större eventlokaler för upp till 350 gäster som ni kan hyra exklusivt för erat sällskap.  Vårt team hjälper er gärna att skapa ett minnesvärt event. Varmt välkomna att kontakta oss

Villa Salthamn

Som från en Hollywood film på 70-talet

Denna spektakulära villa tar dig tillbaka till ett lyxigt 70-tal, nästa som att komma till en filminspelning.

En journalist skrev nyligen ”Det är som man väntar att någon från Mad Men skall dyka upp bakom hörnet med en Dry Martini”.

Den unika inredningen är välbevarad och intakt på många ställen. Dock har badrum och toaletter renoverats för den bästa bekvämlighet och upplevelse.

Här finns fem dubbelrum, tre enkelrum samt ett större familjerum med två dubbelsängar. Med ett par extra bäddsoffor i huset kan man bo upp till 23 personer.

Denna unika villa passar utmärkt för mottagningar, middagar, mindre möten och konferenser. Vid dessa tillfällen är det passande för upp till 50 personer.

En perfekt och unikt alternativ för en grupp under Almedalsveckan. Närheten till Visbys puls och alla aktiviteter och samtidigt möjlighet att skapa något eget utanför de stora scenerna, eller för att bara komma ut till en lugn vacker oas och njuta av den gotländska kusten.

Vi kan även hjälpa till med transporter till och från Visby vid behov. 

Fabriken

Lokal som eldhärjats och fötts på nytt

Efter att ha eldhärjats har den gamla Fabriken fått ett nytt liv. Här har vi varsamt tagit tillvara på det som fanns kvar och rustat upp till en plats för möten.

Fabriken passar utmärkt för fester, stora mingel och andra typer av evenemang i en rå och industriell men unik och inspirerande miljö.

I Fabrikens matsal har vi plats för 150 sittande gäster. Vår andra lokal Black Box är perfekt för till exempel föreläsningar, paneldebatter eller konsertevenemang och med alla delar av fabriken kan det arrangeras mingel för ett par hundra gäster.

 

Här finns plats för flera scener för att skapa intressanta innehåll och programverksamhet. Om vädret tillåter kan man även ha en mingelmiddag på den vackra innergården.

Vi kan även hjälpa till med transporter för era grupper.

Söndag-Tisdag 11-16 | Onsdag-Lördag 11-20

X